← Terug naar massagetherapie

TouchPro® Stoelmassage voor bedrijven

Bij veel kleine en grote bedrijven in Nederland wordt de TouchPro® stoelmassage op regelmatige basis uitgevoerd.

Maak een afspraak

De TouchPro® Stoelmassage is een drukpuntmassage, die ongeveer 15 à 20 minuten duurt en helpt bij het voorkomen van aan het werk gerelateerde ziekten, zoals RSI en de symptomen van stress. Het is een zeer effectieve manier om de bloedsomloop te bevorderen en de energiebanen beter te laten stromen. De massage wordt over kleding gegeven op het hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen.

Logistiek:
Afdelingen kunnen gewoon door blijven werken omdat individuele medewerkers aan de beurt komen via een intekenlijst. Per uur kunnen drie personen gemasseerd worden. Er zijn geen extra faciliteiten nodig voor de massage. De massagestoel neem ik zelf mee en kan naast een bureau, in een vergaderzaaltje of de kantine worden neergezet. De werkruimte die nodig is is ongeveer 2,5 bij 2,5 meter.

Fiscale voordelen:
Voor bedrijven kunnen de massages opgenomen worden in het Arbojaarplan. De massages zijn dan 100% fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. Ook de BTW is verrekenbaar. Meer informatie hierover kan ik op verzoek toesturen.

Interessant voor jouw bedrijf of afdeling?
Ik kom vrijblijvend langs voor een proefmassage!